Anna metsällesi uusi mahdollisuus

Tapahtumat


Jatkuva kasvatus alkaa metsäsuunnitelmasta - webinaari Torstaina 06.05.2021 klo 17:00-19:00

Tule kuulemaan ja keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa metsien viisaasta hoidosta.

Ilmoittaudu mukaan: https://www.jatkuvakasvatus.fi


Ilmottaudu mukaan webinaariin. Jäsenille nämä webinaarit ovat ilmaisia, muille 40€/webinaari. Kannattaa siis liittyä jäseneksi. Striimin linkki lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen webinaaria edeltävänä päivänä. Metsiemme tulevaisuus on jatkuvan kasvatuksen menetelmässä. Se on taloudellisesti kannattavaa, säilyttää metsän maisema-, virkistys- ja luontoarvot sekä parantaa metsänkäytön hiilitasetta. Se on myös kansantaloudellisesti viisasta.

Tule mukaan edistämään tärkeää muutosta suomalaisessa metsänhoidossa!


Tervetuloa Metsänomistajan päivään 13.3.2021!
Metsänomistajan päivä on kaikille metsäasioista kiinnostuneille suunnattu webinaari päivänpolttavista kysymyksistä. Tapahtuma järjestetään lauantaina 13.3.2021 kello 9.00-15.00 verkossa.

Arvometsän toimitusjohtaja Aleksi Vihonen pitää "Metsänhoito on ilmastoviisasta" kanavalla klo 13.00 puheenvuoron aiheesta Jatkuva kasvatus metsänhoidon suosituksissa, toimijan näkökulma.
 
Varsinainen ohjelma alkaa kello 9.30 europarlamentaarikko Petri Sarvamaan avauspuheenvuorolla. Avauksen jälkeen tarjolla on luentoja eri aiheista kolmella kanavalla koko päivän ajan. Voit vapaasti vaihdella kanavien välillä. Teemat ja puhujat löydät linkin takana olevasta ohjelmasta. Pidätämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin. Tilaisuus on maksuton.

Metsänomistajan päivässä metsä- ja luontoalan asiantuntijat ja toimijat kertovat, kuinka ilmastonmuutos kannattaa huomioida metsänhoidossa, minkälaisia uusia puupohjaisia tuotteita kehitetään sekä mitä mahdollisuuksia on metsien monikäyttöön. Saat myös käytännön vinkkejä metsänomistukseen ja pääset esittämään kysymyksiä chatissa.

Tässä linkki tapahtumaan ja ilmoittautumiseen: https://tapahtumat.metsakeskus.fi/Default.aspx?tabid=420&id=10208
Ilmoittaudu viimeistään 10.3.2021, Metsäkeskuksen tapahtumakalenterin kautta. Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan, asia on kunnossa.

Nähdään 13.3.2021!


Arvometsän toimisto muuttaa nykyiseen toimiston rakennukseen tulevan remontin tieltä. Uudet tilat löytyvät saman kadun varrelta Albertinkatu 25, uusista Spaces-toimistotiloista. Tervetuloa käymään!

"Uusissa tiloissa on mahdollista järjestää tapaamisia niin etänä kuin paikan päällä. Saat meidän kiinni puhelimella 0207 860 600 ja sähköpostilla info@arvometsa.fi, tervetuloa!" - Aleksi Vihonen, Arvometsän toimitusjohtaja.


Tällä hetkellä vallitsevan tilanteen takia tapahtumia ei ole tiedossa. Olet kuitenkin tervetullut käymään meidän toimistolla ja kerromme toiminnastamme lisää henkilökohtaisesti. Voit myös varata etätapaamisen meidän kanssa!

Fyysiset ja etätapaamiset on hyvä sopia osoitteessa: info@arvometsa.fi


SIIRRETTY. Metsänomistajapäivät on valitettavasti peruttu Corona-viruksen takia. Tiedotamme kun saamme uuden päivämäärän tietoon.

Metsäkeskuksen Metsänomistajapäivät Helsingissä

14.03.2020

Arvometsän toimitusjohtaja Aleksi Vihonen kertoo toimijan näkökulmasta Metsänhoidon suosituksiin klo 10.30 Valkoisessa salissa.

Tervetuloa mukaan Metsänomistajan päivään! 

Metsänomistajan päivä on metsänomistajille ja kaikille metsäasioista kiinnostuneille suunnattu tapahtuma, joka järjestetään lauantaina 14.3.2020 Helsingin yliopiston Porthaniassa, Yliopistonkatu 3, Helsinki.

Ovet aukeavat kello 8.00 ja ohjelma alkaa kello 9.00. Rinnakkaisia luentoja järjestään koko päivän aikana neljässä eri salissa. Lisätietoja päivän luennoista löydät liitteenä olevasta ohjelmasta. Pidämme oikeuden pieniin ohjelmamuutoksiin. Tilaisuus on maksuton.

Metsät ovat tärkeitä meille kaikille, ja metsänomistajilla on nyt entistä enemmän vaihtoehtoja metsiensä käytön suhteen. Metsänomistajan päivässä metsä- ja luontoalan asiantuntijat ja toimijat kertovat, kuinka ilmastonmuutos huomioidaan metsänhoidossa, minkälaisia uusia puupohjaisia tuotteita kehitetään sekä mitä vaihtoehtoja on metsien monikäyttöön. Tule kuulemaan myös vinkkejä metsänomistukseen sekä tapaamaan metsäalan toimijoita!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen metsäkeskus, Metsä Group, Metsänhoitoyhdistykset, Stora Enso Metsä sekä UPM Metsä.

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 1.3.2020Metsäkeskuksen tapahtumakalenterin kautta tai katarina.maris@metsakeskus.fi, puh 050 527 2390. Jos olet jo ilmoittautunut tapahtumaan, asia on kunnossa.


METSÄPÄIVIEN URAFOORUMI

31.10.2019, Hotelli Clarion Helsinki

Urafoorumi
2. kerroksen kahvitorilla,
Loimu & Metsäylioppilaat

Haluatko tietää, miten hurmaat työnantajat ja muotoilet osaamisestasi timantin? Tule Urafoorumiin kuulemaan vinkit oman osaamisen tunnistamiseen ja kesätyönhakuun sekä tutustumaan metsään, puutuotteisiin ja -jalosteisiin liittyviin työmahdollisuuksiin. Vastavalmistuneet voivat noutaa Loimun pisteeltä omat Loimu-merkkinsä ja metsänhoitajamerkit.


METSIEN JATKUVAN KASVATUKSEN SEMINAARI

9.5.2019 klo 9-16, Finlandia-talo, Helsinki

WWF, Stora Enso ja Metsän jatkuvan kasvatuksen yhdistys järjestävät Finlandia-talolla seminaarin, joka käsittelee metsän jatkuvaa kasvatusta. Seminaarissa kuullaan tutkijoiden esitelmiä jatkuvan kasvatuksen eri hakkuutavoista ja menetelmän soveltamisen vaihtoehdoista, puuntuotoksesta, uudistumisesta, turvemaista, tuhoista, ekologisesta taustasta ja kannattavuudesta. Arvometsä on mukana seminaarissa omalla puheenvuorolla, jossa kerromme meidän kokemuksia ja näkemyksiä jatkuvan kasvatuksen hakkuiden suunnittelusta ja toteutuksesta. 

ARVOMETSÄN METSÄILTA

3.4.2019, Pieni Roobertinkatu 9, 2. krs, MOW Arena

Arvometsän metsäillat ovat avoimia kaikille! Metsäillassa aiheina mm:

 • Miten metsäsuunnitelma tehdään eri tavoitteiden pohjalta?
 • Miten luonnon monimuotoisuus otetaan huomioon hakkuusuunnittelussa?
 • Miten metsää kannattaa hakata? Miten metsätilan arvo määräytyy?

Ilmoittaudu mukaan 22.3 mennessä: minna.kujala@arvometsa.fi

Esityksen saat lähettämällä yhteydenottopyynnön sivujemme kautta.

METSÄTALOUDEN KANNATTAVUUS JA KESTÄVYYS, Suomen Metsäkeskus

16.3.2019, Helsingin Yliopisto, Fabianinkatu 33, Helsinki

Arvometsä on mukana Metsäkeskuksen järjestämässä Metsätalouden kannattavuus ja kestävyys- tapahtumassa. Tule kuuntelemaan puheenvuoroamme ”Miten jatkuva kasvatus vaikuttaa metsänomistajan tuloihin?” Sali nro. 5 klo. 12.

Löydät meidät myös metsäosastolta. Tervetuloa juttelemaan metsäasioista!

Ilmoittaudu mukaan 1.3.2018 mennessä: https://tapahtumat.metsakeskus.fi/Default.aspx?tabid=420&id=8145

LADYFOREST TALVISAAPAS 

9.2.2019 - 10.2.2019

Arvometsä on mukana LadyForest tapahtumassa, joka on naismetsänomistajille järjestetty viikonlopputapahtuma metsäasioiden ja hyvinvoinnin parissa.

Linkki tapahtumaan: http://www.iloranta.fi/tapahtumat/ladyforest-talvisaapas-2019/

ARVOMETSÄN METSÄILTA

16.1.2019, Pieni Roobertinkatu 9, 2. krs. MOW Arena

Arvometsän metsäillat ovat avoimia kaikille! Metsäillassa aiheina:

 • Miten metsäsuunnitelma tehdään eri tavoitteiden pohjalta?
 • Miten luonnon monimuotoisuus otetaan huomioon hakkuusuunnittelussa?
 • Miten metsää kannattaa hakata? Miten metsätilan arvo määräytyy?

 • Ota yhteyttä!

  Arvometsä keskus:  0207 860 600    
  info@arvometsa.fi
  Albertinkatu 17, 00120 Helsinki