Arvometsä on valittu Mäntsälän kunnan metsäpalveluiden tuottajaksi

Mäntsälän kunta on valinnut Arvometsän kunnan metsäpalveluiden tuottajaksi. Kilpailutuksessa tarjoajilta vaadittiin osaamista jatkuvan kasvatuksen hakkuista ja suunnittelusta.

Mäntsälän tavoitteena on turvata talous- ja puistometsien laadukas metsänhoito, hakkuumahdollisuuksien täysimääräinen ja suunnitelmallinen hyödyntäminen talousmetsissä, maisemanhoito ja virkistysmahdollisuuksien huomioiminen sekä tilaajan edunvalvonta metsänhoitoon liittyvissä asioissa.

Mantsalan-kuva.jpg
Kuva Mäntsälän kunnan kotisivuilta.

”Haluamme toiminnallamme parantaa metsän omistamisen kannattavuutta, edistää metsien monitavoitteellista käyttöä sekä pitää huolta metsäluonnon monimuotoisuuden säilymisestä. Aloituspalaverissa huomasimme, että Kunnan ja Arvometsän arvomaailmat kohtasivat ja yhteistyön aloittaminen tuntui luontevalta.

Pyrimme myös helpottamaan Kunnan metsävarallisuuden ylläpitoa tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja selainpohjaisiin palveluihin. Lisäksi Arvometsän omalla metsäsuunnitteluohjelmalla tuotetaan erilaisia skenaarioita metsänkäytöstä, joita Kunta voi hyödyntää oman päätöksenteon tukena”, kertoo Arvometsän toimitusjohtaja Aleksi Vihonen.

Lisätietoja antaa Arvometsän toimitusjohtaja Aleksi Vihonen

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *