Anna metsällesi uusi mahdollisuus

Tietosuojalauseke-Metsäpalvelu Arvometsä Oy

Käyttämällä palveluitamme hyväksyt tämän tietosuojalausekkeen ehdot. Sitoudumme suojaamaan käyttäjiemme yksityisyyttä. Metsäpalvelu Arvometsän tietosuojayhteyshenkilönä toimii toimitusjohtaja Aleksi Vihonen, puh 020 860 600.

Henkilötietojen säilytys

Arvometsän asiakkaaksi liittyneiden metsänomistajien, yritysten sekä yrittäjien (ml. toiminimet) tiedot tallennetaan vain siinä laajuudessa kuin on tarvetta, säilytetään vain niin pitkään kuin on tarve ja käytetään vain siihen tarkoitukseen kuin välttämättä tarvitaan. Asiakas voi koska vain pyytää omien tietojen poistamista Arvometsän järjestelmistä.

Metsävarahallintajärjestelmä

Arvometsän asiakkaasi liittyneiden metsänomistajien, yritysten sekä yrittäjien (ml. toiminimet) tiedot tallennetaan Arvometsän valitsemaan metsävaratiedon hallintajärjestelmään. Järjestelmä on tarkoitettu metsävaratietojen hallintaan, suunnitteluun ja asianmukaisiin viranomaisilmoituksiin.

Metsävaratiedon hallintajärjestelmässä on käyttäjinä Arvometsän työntekijät. Jokaisesta muutoksesta jää nimimerkillä merkitty jälki järjestelmään. Järjestelmään kirjaudutaan henkilökohtaisella tunnuksella ja salasanalla.

Mikäli asiakas haluaa tehdä muutoksia rekisteriin, tulee hänen olla yhteydessä Arvometsän toimihenkilöihin.

Talouden ylläpitojärjestelmä

Arvometsän asiakkaasi liittyneiden metsänomistajien, yritysten sekä yrittäjien (ml. toiminimet) tiedot tallennetaan myös talouden ylläpitoon tarkoitettuun järjestelmään. Järjestelmä on tarkoitettu projektihallintaan ja myyntireskontran ylläpitoon.

Talouden ylläpitojärjestelmässä on käyttäjinä Arvometsän työntekijät. Jokaisesta muutoksesta jää nimimerkillä merkitty jälki järjestelmään. Järjestelmään kirjaudutaan henkilökohtaisella tunnuksella ja salasanalla.

Mikäli asiakas haluaa tehdä muutoksia rekisteriin, tulee hänen olla yhteydessä Arvometsän toimihenkilöihin.

Henkilötietojen tarve

Metsänomistajien mahdollisesti tallennettavia tietoja ovat: etunimi, sukunimi, lähiosoite, (laskutusosoite), puhelinnumero, (sähköpostiosoite), (y-tunnus), metsien kiinteistötunnukset, PEFC-ryhmäsertifiointialue, kiinteistöjen pinta-ala (ha), (valtakirja), sitoutumispäivämäärä. Metsänomistajien yhteystietoja tarvitaan kiinteistöjen tarkistamiseen sekä viestintään ja yhteydenpitoon.

Yrittäjistä tallennettavia tietoja ovat: yrityksen nimi, y-tunnus, lähiosoite, (laskutusosoite), yhteyshenkilö, puhelinnumero, (sähköpostiosoite), toimiala, sitoutumispäivämäärä. Yrityksen tietoja tarvitaan laskutuksen varmistamiseen sekä viestintään ja yhteydenpitoon.

Henkilötietoja ei luovuteta eteenpäin.

Lomakkeet

Metsänomistajat ja yrittäjät voivat jättää yhteydenottopyynnön Arvometsän sivujen kautta. Lomakkeen kautta lähetetyt tiedot tallennetaan talouden ylläpitojärjestelmään asiakaskontaktoinnin ylläpidon vuoksi.

Arvometsän tiedostot

Arvometsä voi säilyttää tilapaisesti henkilötietoja Excel-tiedostossa, ennen henkilötietojen siirtoa edellä mainittuihin järjestelmiin. Näitä henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Taloushallinnon järjestelmät

Arvometsä käyttää valitsemaansa taloushallinnon järjestelmää, joka löytyy verkosta. Talouspalvelut ovat salasanasuojattuja. Arvometsän toimitusjohtajalla ja hallituksen puheenjohtajalla on tunnukset taloushallinnon palveluun.

Myyntiraportti ajetaan kerran viikossa talouden ylläpitojärjestelmästä. Raportti on PDF-muodossa ja sen avulla saatetaan taloushallintojärjestelmän maksutiedot ajan tasalle. Myyntiraportissa on asiakkaan nimitiedot sekä maksettu summa.

Postituslista

Arvometsä käyttää satunnaisesti uutiskirjeiden lähettämiseen postituslista -palvelua. Tässä ohjelmassa Arvometsä on luonut postituslistoja, joissa on henkilön nimi sekä sähköpostiosoite. Arvometsän kotisivuilta voi ilmoittautua postituslistan tilaajaksi. Annettavat tiedot ovat: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja organisaatio.

Postituslistalla olevat henkilöt voivat itse poistaa tietonsa postituslistalta.

Tietojen suojaus

Arvometsä suojaa henkilötietoja https- suojatun internetyhteyden, palomuurin ja salauksen avulla. Lisäksi rajaamme henkilöstömme pääsyä vain niihin rekistereihin, joihin heillä on tarve ja sitoutamme henkilöstömme salassapitosopimuksella. Kaikkiin järjestelmiimme sisäänpääsy edellyttää henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.

Tietojen Luovutus

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Arvometsän ulkopuolelle ilman asiakkaan hyväksyntää.

Tietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman kolmannen osapuolen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Tietojen omistus ei siirry rekisterinpitäjältä kolmannelle osapuolelle eikä kolmannella osapuolella ole oikeutta tietojen toimeksiantoa laajempaan käyttöön.

Olemme varmistaneet, että kaikki palveluntarjoajamme noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

Milloin mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin. Tiedot varmuuskopioidaan, jotta tietosi olisivat turvassa myös tilanteissa, joissa pääasialliset palvelimet menevät epäkuntoon.

Olemme varmistaneet, että palveluntarjoajamme ovat liittyneet EU:n ja Yhdysvaltain väliseen ns. Privacy Shield -ohjelmaan (https://www.privacyshield.gov/list), jonka tarkoituksena on varmistaa eurooppalaisten tietojen tietoturvallinen käsittely Yhdysvalloissa.

Evästeet

Arvometsän sivusto käyttää evästeitä. Sivusto lähettää selaimelle evästeen – pienen tekstitiedoston, joka tallentuu tietokoneen kovalevylle. Käytössä on sekä väliaikaisia istuntotunnus-evästeitä, jotka sulkeutuvat, kun suljet Internet-selaimen, että pysyviä evästeitä, jotka tallentuvat tietokoneen kovalevylle. Evästeiden avulla voimme tunnistaa selaimesi ja käyttää näin saamaamme tietoa esimerkiksi sivustollamme vierailevien selaimien laskemiseen sekä sivustomme käytön analysointiin, kuten tilastolliseen seurantaan. Ne antavat meille myös mahdollisuuden tarkastella ja seurata käyttäjiemme mielenkiinnon kohteita ja kehittää siten verkkosivujamme. Kaikki kerätty tieto on nimetöntä, eikä verkossa suoritettuja toimintoja voida sen avulla liittää tiettyyn henkilöön.

Useimmat Internet-selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta halutessasi voit muokata selaimesi asetuksia ja milloin tahansa poistaa evästeet käytöstä. Voit välttää evästeet muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Mainontaevästeet auttavat meitä valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ja mielenkiintoisimmat mainokset. Ne myös estävät samojen mainoksien näytön. Jotkut kolmannen osapuolen toimittajat saattavat myös käyttää evästeitä tai verkkojäljitteitä (1 pikselin kuvatiedosto), jotta näet mieleisiäsi mainoksia, kun vierailet eri sivustoilla. Evästeiden ja verkkojäljitteiden avulla kerätyt tiedot eivät kerro meille tai kolmansille osapuolille mitään henkilökohtaisia tietoja, kuten nimeäsi tai yhteystietojasi. Kolmantena osapuolena toimivat mainostajat saattavat myös käyttää tekniikkaa, jolla mitataan mainosten tehoa. Tätä varten he voivat käyttää jäljitettä (yhden pikselin kokoinen GIF-tiedosto), joka on sijoitettu verkkosivustollemme nimettömien tietojen keräämiseksi. Saatuaan nimetöntä tietoa käyttäjän käynneistä näillä ja muilla verkkosivuilla mainostajat voivat suunnitella mainoksia tuotteista ja palveluista, jotka mahdollisesti kiinnostavat käyttäjää.

Tällä sivustolla on käytössä Google Adwords -eväste, jolla kohdennetaan markkinointia käyttäjäluettelon avulla Googlen mainosverkostoissa. Käyttäjä ei ole tunnistettavissa evästeeseen liitettävien tietojen perusteella. Käyttäjä voi halutessaan estää käyttäjäluetteloihin perustuvan Google Adwords-markkinoinnin osoitteessa www.google.com/settings/ads.

Lisätietoja selainkäyttöön perustuvasta mainonnan kohdentamisesta saa Your Online Choices –sivustolta

  • Ota yhteyttä!

    Arvometsä keskus:  0207 860 600    
    info@arvometsa.fi
    Albertinkatu 17, 00120 Helsinki